Rovatok

A Gyerekkelvagyunk.hu legjobb tippjei spóroláshoz

Nem könnyű ezekben a nehéz időkben költségvetést tervezni. Mindannyian pénzt akarunk megtakarítani, azonban nem nagyon tudjuk, hogyan is kezdjünk neki. Rengeteg módja van a spórolásnak, sok apró ötlet, melyekből mi is bemutatunk párat. A jó pénzügyi döntéshozatallal célt érhetünk, és soha sincs túl későn elkezdeni félretenni a jövőre.

Nem hiába áldoznak rengeteg pénzt az élelmiszerláncok arra, hogy tűpontosan megtervezze egy marketinges csapat, hogyan költs még többet a vásárlásaid során. Adunk pár javaslatot, hogyan lehet ezeket kikerülni és tudatosabban vásárolni, hogyan ne kerüljön egy olyan csoki a kosárba, amit a boltba lépés előtt nem is szándékoztál megvenni.
>> Bevásárlási kisokos – Ne dőlj be a boltok trükkjeinek!

Rendkívül fontos a pénzügyi tudatosság. Felelős pénzügyi döntéseket hozni nagyon nehéz. Elengedhetetlen, hogy átgondoljuk, mit kellene tennünk – általában véve – pénzügyi helyzetünk és szokásaink javítása érdekében.
>> Gyomorgörcsöt okoz a családi kassza? – Így lehetsz tudatosabb!
>> Így oszthatod be jobban pénzt – pénzügyi tudatosság az alapoktól

Nem kell mindent egyedül kitalálnod – az online eszközök segíthetnek. Tippeket adunk és bemutatunk pár költségvetés-tervező alkalmazást, hogy tudatosabban tervezd meg pénzügyeidet, és az apróbb költéseket nyomon követve a hónap végén félre is tudj tenni.
>> Az 5 legjobb applikáció a spóroláshoz

Valljuk be az élelmiszer drága. Szánj időt a tervezésre, mielőtt vásárolni indulsz. Sok mindentől függ mennyit költesz a boltban, de vannak egyszerű lépések, amelyek segítségével pénzt spórolhatsz. Íme 5 hasznos tanács, melyek segíthetnek, hogy kevesebbet fizess a kasszánál.
>> 5 hasznos és egyszerű tipp, hogy spórolj az élelmiszeren