Rovatok

„Fotelforradalmárnak lenni nem szexi” – Ismert emberek kérik, hogy menj el szavazni

Egyre több ismert ember buzdít szavazásra, és mondja el közösségi oldalán, hogy miért érdemes behúzni az ikszet. Felhívják a figyelmet arra, hogy a bizonytalanság nem indok a távolmaradásra. Olvassátok és hallgassátok őket, érdekes, okos dolgokat írnak és mondanak. A szavazás egy lehetőség, lehetőség arra, hogy befolyással legyünk gyermekeink jövőjére.

Sodró Eliza színésznő, a Radnóti színház tagja azt vallja, a kultúrát ne a lojalitás határozza meg. Szavazzunk azért április 3-án, hogy a magyar kultúrát újra a tehetség és a szorgalom határozza meg.

Jocó bácsi, az ország legismertebb pedagógusa is szavazásra buzdít, szerinte sosem volt még ilyen fontos, hogy mindenki részt vegyen. A lényeg az, hogy támogassuk azt a pártot, akiben hiszünk, akinek a programja számunkra a legjobb.

Kovács Patrícia színésznő szerint fotelforradalmárnak lenni nem szexi. Szavazzunk a szívünk szerint, de mindenképpen szavazzunk.

Döbrösi Laura színésznő, környezetvédő szeretne egy jókedvű országban élni, és nem hagyja, hogy mások döntsenek helyette. Felszabadító érzés, hogy a szavazatunk leadásával megtettük, ami tőlünk telik.