Rovatok

4 szuper DIY ajándék Valentin-napra, nem csak szerelmeseknek

Nem kell költségekbe verned magad ahhoz, hogy megajándékozd szeretteidet Valentin-napkor. A kézzel készített apróságok sokszor értékesebbek, mint a nagy ajándékok.

Hamarosan itt a Valentin-nap, ha te is tartod ezt az ünnepet és még nem vettél semmit a szeretteidnek, akkor ne is tedd, az alábbi ajándékötletek közül biztosan találsz olyat, aminek örülnének. A legszebb ezekben, hogy saját magad készítheted el őket, és nagy beruházás és különösebb kézügyesség sem kell ahhoz, hogy örömet okozz velük.

1.Képeslap fotóval és szívekkel (keretezhető)

Nyomtass ki magadról egy fotót (a képen többen is szerepelhettek), vágd körbe a sziluettedet, majd ragaszd fel egy A5-ös méretű kartonlapra. A kezedbe rajzolj egy csokor szív alakú lufit, de ezeket akár krumplinyomdával is elkészítheted. Kész is a képeslap! Még egy kedves üzenetet is rábiggyszhetsz, vagy be is keretezheted.
Képet itt találsz hozzá.

2. Csomózott barátságkarkötő

Nem csak a szerelmünknek, a barátainknak vagy a gyerekeinknek is kedveskedhetünk egy kis ajándékkal Valentin-napra. Erre tökéletes egy általunk csomózott barátságkarkötő.
Képet itt találsz hozzá, az elkészítéséhez pedig mutatunk egy videót.

3. Kedvességre beváltható szívecskék

Piros papírból vágj ki közepes méretű szivecskékek, hajtsd félbe őket. Írj mindegyik szívbe egy kis kedvességet, amiről tudod, hogy az ajándékozott örülne neki. Ezeket beválthatja a Valentin utáni napokban, csak húznia kell. Lehet ez egy órás masszázs, vagy hogy elkészíted a kedvenc ételét, sütsz neki egy sütit, elmentek egy biciklitúrára, vagy ágyba kérheti a reggelit.
Az ajándékhoz képeket itt találsz.

4. Apró szivecskés leporelló fotókkal

A legszebb emlékeket, a legfontosabb dátumokat és helyszíneket teheted bele ebbe az apró emlékkönyvbe. Az alábbi videóban láthatod, hogyan kell elkészíteni.

Címoldali fotó: Pixabay