Rovatok

Egy boldog mozaikcsalád: édesapjával és nevelőapjával fotózták a hercegnőnek öltözött kislányt

Adott egy kislány, akinek elváltak a szülei. Szokványos dolog, ugye? Ami viszont nem szokványos, hogy teljes békében és harmóniában élnek a gyermek szülei és az édesanya vőlegénye. Mindhármuk számára egyetlen dolog fontos: a közös gyermek.

Mozaikcsalád – így hívják azokat a családokat, ami elvált szülők új kapcsolataival jöttek létre. Ilyenben él a kis Willow is, akit két apukája mindennél jobban szeret. Megható történetüket az édesanya völegénye, Dylan osztotta meg a közösségi médiában.

“Nem, mi nem egy meleg pár vagyunk, mégis közös a kislányunk. David Willow édesanyjának exférje, én pedig a vőlegénye. Egy családot alkotunk a gyermekeink nyugalmának érdekében, és hogy megismerjék a szeretet erejét. Nem csak egy kislányt kaptam ezzel, lett egy testvérem, és szereztem egy nagyon jó barátot is. (…) David számomra nem kívülálló, mindig a családunk része lesz, hiszen mindkettőnknek nagyon fontos a kis Willow. Természetesen ez nem alakulhatott volna így, ha Willow édesanya nem ilyen kedves, csodálatos ember.” – írta a közösségi médiában megosztott fotóihoz a nevelőapa.

A képeket az édesanya készítette a kis hercegnőről, akinek biztosan nincsen nagyobb hódolója ezen a világon a két apukájánál.

Dylan, Willow és David
Forrás: Facebook.com/Dylan Lenoy

Dylan, Willow és David

David, Sarah, Dylan és a gyerekek