Rovatok

Készítsetek békegalambot a gyerekekkel! – 3 egyszerű ötlet és ingyenesen letölthető színezők

A gyerekek még ki sem lábaltak a járvány okozta szorongásból, most az Ukrajnából érkező háborús hírek fokozzák a félelmüket. Fontos, hogy beszéljünk velük erről, meg kell őket nyugtatni, ami nem egyszerű feladat, de megkönnyíthetjük mindenkinek, ha valamilyen tevékenység közben tesszük ezt.

Adja magát, hogy a legmegfelelőbb kis projekt erre most a békegalamb-készítés. Három szuper ötletet hoztunk nektek, amiket a legkisebbek is el tudnak készíteni. Készülhet a békegalamb papírtányérból vagy kartonból, és egy ingyenesen letölthető, szárnyát mozgatni tudó példány elkészítését is megtalálhatjátok a cikkben Készítsétek el valamelyiket, és küldjétek el nekünk az info@gyerekkelvagyunk.hu e-mail címre, és mi megosztjuk a nagyközönséggel a kicsik alkotásait.

Békegalamb papírtányérból

Két papírtányérra lesz szükségetek, és ragasztóra. Az elkészítés módját a lenti videóban láthatjátok. Ingyenesen letölthető sablont itt találtok.

Békegalamb egy kis hajtogatással

Az elkészítéséhez fehér papírra, ragasztóra és ollóra lesz szükségetek. Egyáltalán nem lesz nehéz dolgotok, csak a szárnyait kell hajtogatni. A galamb testéhez a fent említett sablont használhatjátok.

Békegalamb, ami a szárnyait is mozgatja

Ehhez a galambhoz is csak fehér papírra lesz szükség, az ingyenes sablont innen tölhetitek le hozzá. A videóban pedig lépésről-lépésre láthatjátok, hogyan áll össze a madár.

A legkisebbeknek való, ingyenesen letölthető színezőt pedig itt, itt és itt értek el.

További infókért iratkozzatok fel heti hírlevelünkre! Minden információt elküldünk nektek a beérkezett képekkel és a megosztás helyével kapcsolatban.