Rovatok

Iratkozz fel hírlevelünkre, és nyerj!

A Gyerekkel vagyunk csapata küldetésének tekinti, hogy támogatást és segítséget nyújtson több témában is azoknak, akik gyereket nevelnek, gyerekekkel foglalkoznak.

A hírlevelünkre feliratkozók számára pedig még külön előnyöket szeretnénk biztosítani a közeljövőben:

Miért iratkozz fel a Gyerekkel vagyunk hírlevelére?

Heti hírlevelünkben elküldjük neked az oldal legnépszerűbb cikkeit gyereknevelés, családszervezés és a családokat érintő aktuális tudnivalókkal kapcsolatban.

ADHD? Autizmus spektrumzavar? Esetleg ételallergia?

Jó helyen jársz! Oldalunkon kiemelten foglalkozunk a gyerekek speciális igényeinek széles skálájával. A hírlevelünkre feliratkozók további hasznos cikk-gyűjtéseket, letölthető segédleteket is kaphatnak kiemelt témáinkról.

Elakadtál a gyereknevelésben?

Köztünk a helyed! Teljesen normális, ha szülőként elfáradunk, kiürül az eszköztárunk. Fontos, hogy tudd, nem vagy egyedül! Mi, az oldal készítői ugyanúgy anyák vagyunk, a hétköznapok minket is sokszor kihívások elé állítanak.
Egyedülálló, videós tartalmainkkal naprakész, könnyen beépíthető gyereknevelési javaslatokkal igyekszünk támogatni a kiegyensúlyozott családi légkör megteremtését.
A hírlevélre feliratkozó olvasóinknak havonta elküldjük legújabb, gyermekneveléshez kapcsolódó, videós tartalmainkat is.

Ráadásul, most a hírlevélre feliratkozók között hetente 20 db 20.000 Ft-os ajándékutalványt is kisorsolunk.

Iratkozz fel, regisztrálj és nyerj!