Rovatok

Öt humorosan őszinte kép az anyaságról, melyeken minden kisgyerekes szülő magára ismerhet

Anyának lenni a világ legjobb dolga, még akkor is, amikor nem. Mert igenis vannak olyan történések, amikor átfut az agyunkon a kérdés: erről nekünk miért nem szólt senki?

Ugye, te is bújtál már el a gyerek elől egy szelet sütivel, és úgy érezted, ez a tökéletes énidő? A betegségek hozzátok is a szünetekben vagy a hosszú hétvégén kopogtatnak be, és szívtad már olyan pózban a gyerek orrát, hogy azt sem tudtad, hol a saját lábad? Ha a válasz igen, a következő képek neked szólnak. Ha éppen ezt az időszakot éled, akkor tudd, hogy nem vagy egyedül! Minden anyával ugyanez történik. Ha pedig már túl vagy rajta, akkor reméljük, hogy nosztalgiával gondolsz vissza, és az idő felétek is mindent megszépít.

És ha sokszor úgy érzed, egyedül maradtál a gondjaiddal, nézd csak meg alaposan a képeket. Nem-nem, sosem vagy egyedül, van valaki, aki mindig ott van melletted, mögötted, előtted vagy alattad. Ez a valaki pedig nem más, mint az, akit a világon a legjobban szeretsz! Buzás Aliz grafikái megejtő pontossággal és olyan egyedi humorral mutatják be a kisgyerekes mindennapokat, amelyben könnyen magunkra ismerhetünk.

Grafika: Buzás Aliz
Grafika: Buzás Aliz
Grafika: Buzás Aliz
Grafika: Buzás Aliz
Grafika: Buzás Aliz