Rovatok

Last minute ajándékötletek anyák napjára – Nem kell más, csak papír és ceruza

Idén május 1-jére esik az anyák napja. Ilyenkor mindenki az anyukákra figyel, mindenki szeretne köszönetet mondani azért a sok jóért, amit élete során kapott. A legkisebbeknek ebben még segíteni kell, ezért olyan ajándékötleteket hoztunk, amit még a legutolsó pillanatban is elkészíthettek velük.

1. Egyszerű, mégis nagyszerű virágcsokor

Mindent ki kell színezni, a színválasztás szabad, majd a szaggatott vonalak mentén össze kell hajtogatni az alkotást. Kész is a csokor, ami örök emlék lehet: anyu vagy a nagyi bekeretezheti, és mehet is a falra.

Forrás: Krokotak – A sablon letölthető INNEN
2. Szívecskecsokor

Saját készítésű képeslapot is ajándékozhatunk, nagyon egyszerű megcsinálni. Rajzoljatok körülbelül 2 centi széles szívecskéket, és színezzétek ki őket. Készítsetek belőlük annyit, hogy kiadják majd a BOLDOG ANYÁK NAPJÁT! mondatot, azaz 18 darabot. A betűket írjátok fel a szívecskékre. Hajtsatok félbe egy A4-es lapot, és a képen látható módon ragasszátok az elejére a szíveket. Rajzoljátok mindegyiknek a madzagot is. A képeslap belsejébe a gyerekek fotóját ragaszhatjátok, vagy készíthettek kéz-, illetve ujjlenyomatokat bele.

Forrás: Billyoh.com
3. Madárkás képeslap

Az ölelkező madarakhoz is letölthető az ingyenes sablon. Ha kinyomtattátok, ki kell színezni, egy írólap méretű papírra ráragasztani őket, lábacskákat és hátteret rajzolni nekik, majd a szárnyakat ölelésre hajtogatni.

Forrás: Krokotak – A sablon letölthető INNEN