Rovatok

Tánc és cirkusz kicsiknek, színházi krimi kamaszoknak

Tánc és cirkusz

„A Tündér és az Óriás szomszédsága. Egy fal választja el csak őket, ugyanolyan otthonaikban, kicsiben és nagyban szinte ugyanaz történik, mégis másképp. Mit sem sejtenek arról, hogy életük összefonódott, kissé talán össze is keveredett.”

A Simorág TánCirkusz új előadásának bemutatója élőben látható ma délután 4 órától a Bethlen Téri Színházban (Budapest, VII., Bethlen Gábor tér 3.). A Tükörmese egy izgalmas színházi produkció élőzenével, tánccal, játékos zsonglőr- és akrobatikai jelenetekkel, humorral, gyerekeknek.  

További információt itt és itt találtok.

Színházi krimi kamaszoknak

Először, csak hogy bizonyítsák egymás előtt a bátorságukat, betörnek egy boltba, aztán felgyújtanak egy autót és nincs megállás, célba dobó versenyt rendeznek egy autópálya fölötti hídról. Fogalmuk sincs, hogy ebbe bele is halhat valaki. 2013 óta látható a Kövek című ausztrál krimi Szanitter Dávid és Ruszina Szabolcs előadásában a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház műsorán. Ma éjfélig online nézhető meg a történet a két fiúról, akik unalomból gyilkossá válnak. Az előadás elsősorban kamaszoknak ajánlott.

Kövek – A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház online előadása

További információ a színház honlapján.

Címoldali kép: Simorág TánCirkusz – Tükörmese