Rovatok

Bohócdoktorok akcióztak a nyári gyerektáborokban

A Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktor „kommandója” ezernél több kisgyermeknek szerzett idén nyáron felejthetetlen élményt.

Talán nem sokan tudják, de a bohócdoktorok nemcsak a kórházi osztályokon segítik a gyógyítást a gyerekek szórakoztatásával, hanem évente nyolcvannál több gyermekkórházat, gyógyító intézményt támogatnak tárgyi eszközökkel, könyvekkel, játékokkal, ruhával, édességekkel. 

A 2003 óta közhasznú szervezetként működő Mátrix évente tízezernél több kisgyermeknek, nagycsaládnak és idősnek nyújt támogatást. Az alapítvány várja azoknak a kórházaknak, rendelőintézeteknek, gyermekotthonoknak, iskoláknak, óvodáknak a jelentkezését, amelyeknek szükségük van bohócdoktor-csomagokra. A csomagot a bohócdoktorok könyvekkel, játékokkal, édességekkel, és más, a gyógyuló gyermekek pozitív gondolatait segítő dolgokkal töltik meg. Az alapítvány önkéntes csapata szeretettel fogadja segítők, önkéntesek, támogatók csatlakozását, támogatásait is.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány tevékenységéről és elérhetőségéről a Centerke Adományozó Központ és a Mesedoktorok, meseterápia nevezetű honlapokon is tájékozódhatsz.