Rovatok

Karácsonyi nyereményjáték – 4. forduló

A típuspéldány elrablása… című kalandregény szerzőjével, Rózsa Lajossal készült interjúnk kapcsán nyereményjátékot indítottunk, amelynek a mai nappal elérkezett a negyedik fordulója. Vegyetek részt a nyereményjátékunkban, és nyerjétek meg a könyv egyik példányát!

Nyereményjáték – 4. forduló

Vegyél részt az öt napon át tartó nyereményjátékunkban és nyerd meg A típuspéldány elrablása… című könyvet! 

Ehhez mindössze a következőket kell tenned:

lájkold a Gyerekkel vagyunk Facebook-oldalát,

– majd küldd el december 10. éjfélig a lenti kérdésre adott helyes választ az e-mail-címünkre (info kukac gyerekkelvagyunk.hu, tárgy: Nyereményjáték 4.)

Azok között, akik lájkolták a Facebook-oldalunkat és helyes megfejtést küldtek be, kisorsoljuk a könyv egy, a szerző által dedikált példányát, amit még karácsony előtt postára adunk, így akár ott lehet szenteste a fa alatt. (A nyertest e-mailben értesítjük. Csak magyarországi címre tudjuk postázni a könyveket.) 

A 19. század végén az Új-Guineában gyűjtőmunkát végző Bíró Lajos eljutott sok olyan területre is, ahonnan előtte európai ember még nem tért vissza. Hogyan biztosította testi épségét az agresszív harcos és kannibál hírében álló bennszülöttek között?
1. Felmutatta Ferenc József császártól kapott menlevelét, amelynek díszes pecsétje különösen hatott a pápuákra.
2. Isten küldöttének hazudta magát.
3. Több bennszülött közösségben is feleségül vett egy-egy helyi lányt vagy asszonyt. Írásaiban 3 feleséget említ, de talán jóval több is lehetett.

A nyereményjátékunk holnap folytatódik egy új, izgalmas kérdéssel, és ha azt is sikerül megválaszolnod, újabb esélyed nyílik, hogy megnyerd a kisorsolt öt könyv egyikét.

Látogass el holnap is a honlapunkra és figyeld a Facebook-oldalunkat!