Rovatok

Még négy szuper sorozat anyukákról és családokról – Az olvasók kedvencei

Pár hete ajánlottunk nektek olyan általunk nagyon kedvelt sorozatokat, amik anyákról és családokról szólnak. Aztán a Gyerekkel Vagyunk Facebook-oldalán megosztottátok velünk ti is a kedvenceiteket, aminek nagyon örültünk. Most ezekből hoztunk egy válogatást. Jó mozizást!

Bezzegszülők (HBO Go)

A bezzeg jelző a sorozat esetében ironikusan értendő, természetesen nem tökéletes szülők tökéletes életét fogjuk nézni, ha elkezdjük ezt a sorozatot. Pont ellenkezőleg! Paul Worsley és felesége a szakadék szélén egyensúlyoznak az élet minden területén. Dolgoznak, gyerekeket nevelnek, hitelük van, a szüleikkel is akadnak problémák, mindemellett pedig a saját kapcsolatukkal is kellene egy kicsit foglalkozni.

Édes magnóliák (Netflix)

Három barátnő kisvárosi életét mutatja be a sorozat. Egyikük egyedül neveli a lányát, másikuk férje éppen lelép egy sokkal fiatalabb lánnyal, egyedül hagyva őt három gyerekkel, a harmadik pedig egy se veled, se nélküled kapcsolattal küzd, emelett pedig epekedve vágyik egy gyerekre. Mindennapjaikba betekintve bőven lesz részünk szerelemben, drámában, tragédiában és nevetésben.

A semmi közepén (az amerikai ABC csatorna sorozata)

A sorozat egy öttagú, középosztálybeli család mindennapjait mutatja be. Heckék egy jelentéktelen amerikai kisvárosban élnek, innen a sorozat címe is. Az anya örökké aggódik a családjáért, az apa a nyugalom megtestesítője, a legidősebb fiú kiváló sportoló, viszont már nem annyira jó tanuló, a középső lány kicsit elvarázsolt, a fellegek felett jár, a legkisebb gyermek pedig az Asperger-szindróma tüneteit hordozza.

Jobb idők (HBO Go)

A vígjátéksorozat egy egyedülálló színésznő mindennapjait mutatja be, aki három lányával él Los Angelesben. “Segítségére” az utca túloldalán élő édesanyja van csak, aki néha több gondot okoz neki, mint temperamentumos lányai. A családi nehézségek mellett a főszereplő természetesen párra is vágyna, és a munkájában is helyt kell állnia. A sorozat Hollywodban játszódik, de Sam gondjai egy magyar anyát is ugyanúgy megtalálhatnak.